divendres, 13 de març del 2020

Benvolgudes famílies,


Com ja sabeu, s’ha decretat la suspensió total de l’activitat en els centres escolars per a l'alumnat durant els propers 15 dies, a partir del dilluns 16 de març.
A partir de dilluns, i a través de les vies telemàtiques habituals en la comunicació amb l’escola (whatssap, classroom, blogs, mail…), els tutors i tutores dels vostres infants vos aniran informant de com es durà a terme el control de les tasques enviades, així com compartir enllaços, suggeriments de lectures, etc. per compensar la no assistència a l’escola durant aquest període. Per això vos demanam que pel bé dels infants duguem a terme aquesta tasca de manera conjunta i coordinada.
Pel que fa a les informacions que us facem arribar des de l’escola, feis cas només a aquelles que rebeu pels canals habituals i oficials.
Si teniu dubtes o necessitau informació addicional us podeu adreçar al centre a través del correu electrònic ceiprafalnou@educaib.eu , o per les vies telemàtiques que habitualment emprau per comunicar-vos amb el tutor/a del vostre fill/a.


En rebre més informació des de Conselleria, us la farem arribar.


L’Equip Educatiu del CEIP Rafal Nou